Korištenje kartica za struganje za dobrotvorne događaje

Kartice za struganje izvrstan su i jednostavan način prikupljanja sredstava za dobrotvorne svrhe. Problem je kako to učiniti da se lako kupuju. Osnovna logika iza svih kartica za struganje je jednostavna. Postoji prostor za promociju, koji je pokriven. Nakon što se područje izgrebe, rezultati su vidljivi. Mnogo je utjecajnih i bogatih ljudi koji sudjeluju u takvim dobrotvornim akcijama kupnjom ovih kartica i doniranjem pozamašnih iznosa ako im se pristupi ispravno.

Za uspješnu prodaju kartica za struganje za dobrotvorne događaje, važno je da se prodavač sam upozna s karticom kako bi mogao objasniti kupone ili kartice bez potrebe da ih poziva svaki put kad vidi ili priđe potencijalnom donatoru.

Objasnite im čemu služi dobrotvorna organizacija i kako mogu pomoći i sudjelovati.

Objasnite najveći ili najmanji iznos koji se može donirati. Također, ako postoji šansa da ne trebaju donirati za osvajanje određene kombinacije brojeva ili darova ili simbola, objasnite im to jasnim riječima. Takve ponude čine prodaju kartica privlačnijom za kupca.

Dok objašnjavate ove stvari, nemojte se oslanjati samo na verbalna uvjeravanja i razgovore.

Pokažite sudionicima kartice za struganje i pokažite prednosti na karticama dok im objašnjavate. Poznato je da su slike uspješnije kada su popraćene zvukom.

Prodajte obitelji i prijateljima i zatražite njihovu pomoć u prodaji kartica tako da ih natjerate da ih prvi koriste. Osoba koja je koristila karte i nešto osvojila može uvjerljivije objasniti proces. Nosite kartice u svakom trenutku tako da kad god se ukaže prilika za prodaju, možete je iskoristiti.